Обрати сторінку

Весна,  26 квітня 1986 року,  чорними літерами вписана в історію нашого народу, ця дата стала чорним днем у календарі, як дата найбільшої техногенної катастрофи в історії людства. Саме цього дня ми згадуємо тих, хто віддав найцінніше, своє життя та здоров’я  на четвертому блоці станції. Тих хто не здригнувся, не відступив перед обличчям неймовірної небезпеки.

Проходять роки після аварії на Чорнобильській АЕС. Минув 34-й. А біль не вщухає, трагедія Чорнобиля зайняла важливе місце в наших сьогоднішніх роздумах про життя та людину. БО ЦЕ ТРАГЕДІЯ ЖИТТЯ.

За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення тих подій. Але незмінним залишається одне – глибока повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха. Подвиг, який вони здійснили, неможливо переоцінити. Із нестихаючим болем у серцях  вшановуємо пам’ять про тих, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію, та тих героїв – ліквідаторів, працівників Катюжанського ВПУ, які вже відійшли у вічність протягом цих 34  років. Вічна їм пам’ять.

34 роки трагедії на Чорнобильській АЕС/ Документальний фільм

Відео “Слідами CHORNOBYL”