Обрати сторінку

З метою вивчення сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу, удосконалення професійної майстерності майстрів виробничого навчання 16 жовтня 2019року на базі Державного навчального закладу «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича» відбулося практичне заняття Школи офіціанта на тему:«Сучасні інновації розвитку ресторанного бізнесу».
В процесі роботи Школи викладач Рокитнянського професійного ліцею Середюк Н. В. ознайомила учасників із сучасними тенденціями організації та проведення кейтерингів.
Викладач Богуславського центру професійно-технічної освіти Гагач І.Л. інформувала про підготовку до впровадження неформального навчання та надання відповідних освітніх послуг з підготовки професії «Бариста».
Практичною частиною роботи Школи був майстер-клас на тему:«Раклет: традиції, сир і рецепт. Сирне фондю», який провели на високому професійному рівні майстри виробничого навчання Катюжанського вищого професійного училища. Заслужений працівник освіти, старший майстер виробничого навчання Катюжанського вищого професійного училища Недашківська Г.І. ознайомила колег із сучасними тенденціями впровадження новітніх технологій з приготування та подачі страв з сиру.
Варіанти сервірування фуршетних столів, ресторанний етикет були темою практичного заняття майстра виробничого навчання Білоцерківського професійно-технічного училища ім. П.Р. Поповича Присяжнюка М.В.
Зацікавлення викликав майстер-клас з теми:«Сучасні варіанти складання серветок», який провела майстер виробничого навчання Білоцерківського вищого професійного училища будівництва та сервісу Попадюк Р. Ф.
Учасники заходу отримали задоволення від насиченої, змістовної та цікавої зустрічі.

Фото див. тут